ZHEZZ for 4 spillere, 3D skak 

 

Fire personer eller hold skal udkæmpe en verdenskrig. Dialogen internt på holdet er ligeså interessant som modparterne imellem, hvor hovedformålet er at styrke kommunikationen hos det enkelte individ og se rigdomme i at forstå og respektere andre mennesker og erkende andres værdier, på tværs af den absolut nødvendige drivkraft til at vinde over sine modstandere.

 

Download Rules, click here 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette unikke spil har en enestående nødvendig dybde, når mangfoldigheden i de menneskelige kvaliteter udfordrende synliggøres og slynger sig ind i hinanden.

 

Faktisk minder spillet teknisk set om almindelig skak med den betydelige forskel, at der er 4 opponenter og man må snakke sammen under spillet, lave alliancer med andre spillere og åbenlyst give sine modspillere gode råd.

 

Ganske enestående for Zhezz opstår en helt ny verden, når spillerne i samarbejde bygger sort/hvide felter op til et 3D-landskab ved hjælp af nogle klodser på spillepladen, som teknisk set giver spillet en helt ny dimension. I forhold til almindelig skak er der indført en ny brik, der hopper lidt længere end en almindelig springer(3x2 eller 2x3). Brikker "som springer", kan bevæge sige i bjergene og skifte niveau. Andre brikker må blive i det nederste plan, og se bjerglandskab af klodser som uigennemtrængelige forhindringer.