Indledende HIGH TEC ZHEZZ for 4 Players, 3D Chess

 

 

Willy Hartmann Prag vinder indledende heat

 

 

     Henrik Andersen(DK)  Steen Andersen(DK)   Leif Holton(DK)          Willy H Prag(DK)

                     

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Download Rules, click here 

 

 

     HIGH TEC ZHEZZ

Fire ny Danskere på Verdensranglisten!

 

I en ualmindelig hård og ubønhørlig indædt kamp, blev fire nye mandfolk af nogle kamphaner sluppet løs på Zhezz brættet.

 

Henrik - hvid - startede behændigt et lyn angreb med den sortfeltede løber på Steen, blå.

 

Steen forsvarede sig dog ganske behændigt og stod bedst i starten af verdenskrigen. 

 

Holton - sort - var indledningsvis meget tilbagelænet og viste ingen synderlige mordplaner.

 

Willy - rød - flyttede indledningsvis mange bønder og forsvandt ligesom ud af fokus. Han nærmest sneg sejren i hus, kan man godt sige. Agent Willy kan man vist godt kalde ham.

 

----------------------------------------------------

Og da den indledningsvise krig mellem Henrik - hvid  - og Steen - Blå -  var ved at ebbe lidt ud, og Henrik - ganske naturligt - trak ind i centrum og måske prøveve at stabillicerede sin stilling, kastede Holton sig pludselig ud i et monster hårdt angreb på Steen - Blå -. Steen tager det dog med oprejst pande!

 

Holton laver dog en vild træksekvens, som simpelthen slår bonden på B13, laver en "løber gaffel" og efterfølgende frit slår Steen´s springer og siger "Skak". Føj for sangen.

 

Måske kunne Steen have forsvaret sig en anelse bedre, men som oberservatør, spillede Steen et fint parti, men som det så ofte før er set, så er det ikke nok i Zhezz.

 

Som analytiker er Kenneth er ikke i tvivl om at Henrik og Steen er spillets teknikkere. Deres evner i det "skaktaktiske univers er meget fine og de ville nok trække det længste strå på et skakbræt eller i 2 mands Zhezz.

 

MEN DETTE ER IKKE SKAK

 

Dette er en verdenskrig!

 

Noget der er ret fantastisk i Zhezz, er at personkarakteren hos Willy passer fint ind med foregående store vindere.

 

Vinderne er somregel skide hyggelige personer, med en rar personlighed!

 

Som man ser til venstre er Steen - Blå - under hård angreb og har været det hele partiet. "Shit happens", som man siger. Han har spillet rigtigt godt men...........

 

Henrik har bidraget meget til dette meget underholdende spil. Han har med stor overblik prøvet at angribe verden, men må nok erfare og sande - som en Deutscher - at dette ikke er helt nemt.

 

Men som det ser ud, så endte spillet med, at Willy udnyttede at alle have travlt med at følge med i krigen i Vest. Steen, Holton og Henrik var ikke opmærksomme på at "Hyggelige Willy" først sneg sig ud på O14 med Inventoren, samtidig med at Holton "skakkede" Blå på "C12" ved at slå springeren.

 

Dernæst var det jo en smal sag for rød, at sætte mat på "L15" med Inventoren, da Holton - sort - rykkede løberen til D13.  

 

 

 

 

 

Messages: